Despre mine

De profesie sunt sociolog. De vocație profesor.
Pasiunea pentru fotografie m-a lovit pur și simplu și a rămas impregnată pe senzorul ființei mele. Din 2013, am decis să mă implic la nivel profesionist în acest domeniu.
Îmi place să arăt prin fotografiile mele, realitatea așa cum o percep eu, ceea ce văd și simt în momentul în care fotografiez. Nu cred că fotografia trebuie sa fie neapărat o oglindă fidelă a realității.

Cred că fotografia trebuie să transmită emoții, sentimente și să ne reconecteze spre părți ale trecutului care merită păstrate in memoria afectivă a fiecăruia dintre noi.
Fotografia ar trebui să ne facă de asemenea sa visăm și să oferim minții noastre repere pentru viitor, pentru locurile în care ne-am dori să ajungem, despre oamenii cu care vrem să fim împreună. Fotografia este despre cum interacționez cu ceilalți și cred că o bună parte presupune abilități de comunicare, pe care mi le-am construit anterior.
Sunt atras de ce înseamnă portrete de familie, unde cel mai mult îmi place să ilustrez copilăria. Sunt în aceeași măsură interesat de evenimente încărcate de emoție.
Vă las să mă cunoașteți prin fotografiile mele, poate mai bine decât prin cuvinte…